You are here
Home > Running Shoes >

Top 13 Best Running Shoes Under 1000 Rupees for Men in India

Running Shoes for Men Under 1000

Running Shoes Under 1000 Rupees

 

You are looking for the best running shoes Under 1000 rupees, there are so many shoes are available under 1000 rupees in India but buying a good pair of running shoes is a little bit difficult. So in this article, I will tell you about the 13 best running shoes under 1000 rupees for men that you can buy.

 

This category is the most popular category of sports shoes in India. The shoes on the list are NOT ordered in terms of ratings and reviews. This doesn’t mean that the shoes at no.1 are better and at no 12 or 13 are not.

All shoes have better ratings and reviews, and you can choose according to your color choice or shoe type.

 

So after extensive research, I have made a list of top 13 best running shoes under Rs.1000 for men in India to buy online. In this list, I have added some lightweight and stylish shoes that you can use during the Gym, Running, and training.

 

List of Running Shoes Under 1000 Rupees

 

Slip-On Running Shoes for Men

 

1. Campus Men’s Slip-On Running Shoes Blue

 

 

Product Details

  • Closure Type: Slip-On
  • Material Type: Mesh
  • Color Variations: Blue, Black, Grey, Light Blue,
  • Lifestyle: Sports
  • 4+ Star Rating
  • Sole: Phylon
  • Warranty Type: Manufacturer
  • Campus running shoes, which will help you give your best during the workout, running, and training.

 

2. Bourge Men’s Vega-3 Slip-On Running Shoes Light Blue

 

 

Product Details

  • Closure: Slip-On
  • Lifestyle: Sports
  • Color Variations: Light blue, Red, White, etc
  • Material: Mesh
  • Product Type: Running Shoes
  • 4+ Star Rating
  • Warranty Type: Manufacturer
  • It has EVA Bounce Back sole which gives extreme comfort during walking, jogging, running, and in extreme playing conditions.

 

3. Campus Men’s Thread Running Shoes Blue

 

 

 

Product Details

  • Closure: Slip-On
  • Color Variations: Black, Burgundy, Grey
  • Lifestyle: Sports
  • 4+ Star Rating
  • Material Type: Mesh
  • Sole: Phylon
  • Shoe Width: Medium
  • This Campus Shoe is very comfortable during walking, jogging, running, and in extreme playing conditions.
  • Warranty Type: Manufacturer

 

Lace-Up Running Shoes for Men India

 

4. ASIAN Running Shoes Grey Firozi Lace-Up Shoes

 

Product Details

  • Closure: Lace-Up
  • Colour Variations: Grey Firozi, Grey Black
  • Lifestyle: Sports
  • Material: Mesh
  • 4+ Star Rating
  • Made with outer mesh material for superior comfort and ventilation.

 

5. Sparx Men’s Mesh Sports Running Shoes Breathable Black

 

Product Details

  • Closure: Slip-On
  • Sole: Manmade
  • Color: Black grey, Navy white, GYOR, Grey orange, BKGY
  • 4+ Star Rating
  • Outer Material: Mesh
  • Shoe Width: Medium
  • Heel type: flats
  • The Shoe best during the workout, running, gym, and training.
  • Warranty Type: Manufacturer

 

6. Amazon Brand – Symactive Men’s Running Shoes

 

 

 

Product Details

  • Sole: Foam
  • Closure: Lace-Up
  • Shoe Width: Regular
  • Outer Material: Textile
  • Toe Style: Round Toe
  • Lightweight Lace-up shoe with a breathable mesh upper for comfort.
  • Pylon EVA outsole for better flexibility & bounce during movement
  • Memory foam insole to provide more cushioning and comfort
  • 4.5+ Star Rating
  • High-quality padding in overall shoe for better grip while walking & running

 

7. Lancer Men’s Mesh Sports Running & Walking Outdoor Shoes

 

 

 

Product Details

  • Sole: Manmade
  • Closure: Lace-Up
  • Shoe Width: Medium
  • Material Type: Mesh
  • Lifestyle: Casual
  • Closure Type: Lace-Up
  • Warranty Type: Manufacturer
  • Product warranty against manufacturing defects: 15 days
  • 4+ Star Rating
  • Care Instructions: Allow your pair of shoes to air and de-odorize at a regular basis, this also helps them retain their natural shape; use shoe bags to prevent any stains or mildew; dust any dry dirt from the surface using a clean cloth, do not use polish or shiner

 

8. Bacca Bucci Men’s Training/Running Shoes Gray/White

 

Product Details

  • Closure: Lace-Up
  • Color Variations: Grey, Black
  • Lifestyle: Casual
  • 4+ Star Rating
  • Sole: EVA & RUBBER
  • Outer Material: Mesh
  • Shoe Width: Medium
  • Very lightweight, and can be used while you walk, run, or work out in the gym, or training.
  • Warranty Type: Manufacturer

 

9. Sparx Men’s Running Shoes Blue/White

 

Product Details

  • Closure: Lace-Up
  • Color Variations: Blue, and White
  • Lifestyle: Casual
  • 4+ Star Rating
  • Sole: Phylon
  • Material Type: Mesh
  • Best For running, training, gym usage, walking, and all other daily activities
  • Warranty Type: Manufacturer

 

10. Avant Men’s Ultra Light Running and Training Shoes Gray

 

Product Details

  • Closure: Lace-Up
  • Colour Variations: Grey, Black, Navy Blue
  • Lifestyle: Casual
  • 4+ Star Rating
  • Sole: Ethylene-vinyl acetate
  • Material: Mesh upper
  • Offer the Breathability
  • For running, training, gym usage, walking, and all other daily activities

 

11. Sparx Men’s Running Shoes Red/Black

 

 

Product Details

  • Closure Type: Lace-Up
  • Color Variations: Black and Red, Dark Grey and Blue, Blue and Fluorescent Green
  • Lifestyle: Casual
  • 4+ Star Rating
  • Material Type: Mesh
  • Best During running, training, gym usage, walking, and all other daily activities
  • Warranty Type: Manufacturer

 

12. GoldStar Men’s Synthetic White Running Shoes under 1000 Rupees

 

 

Product Details

  • Closure: Lace-Up
  • Lifestyle: Sports
  • Color Variations: White, Black
  • 4+ Star Rating
  • Sole: TPR
  • Material: Synthetic leather, Sole material is Rubber
  • Can be used for sports, running, walking, gaming, or another workout activities

 

13. Power Men’s Byron Running Shoes Gray/White

 

 

Product Details

  • Closure: Lace-Up
  • Color Variations: Black, Blue
  • 4+ Star Rating
  • Lifestyle: Casual
  • Material Type: Canvas
  • Extremely lightweight, and can be used while you walk, run, or work out in the gym, or training.
  • Warranty Type: Manufacturer

 

Also Read: 12 Best Sports Shoes Under 2000 Rupees in India

 

Leave a Reply

Top